Vi har gratis presentförpackning!

Allmänna Villkor

KlcokOnline.com - Alltid gratis och snabb leverans via Post och DHL

Vår KlockOnline.com onlinebutik erbjuder gratis frakt och gratis byte och returrätt. Beställningar som genomförs innan klockan 11.00 på vardagarna, syftar vi alltid till att skickas inom samma dag. Leveranstiden för produkter bestäms av tillgänglighet, vilket anges i produktinformationen.

  • Leveranstid för lagerprodukter är 3-5 arbetsdagar.
  • Leveranstid för post levererad och beställd produkt är normalt 3-14 arbetsdagar. Avvikande leveranstider för specialprodukter har rapporteras separat. Vi meddelar kunden omedelbart om leveranstiden uppskattning ändras.

Kunden är ansvarig för riktigheten av den information som lämnats och för eventuella förseningar i leverans / förfrågningar på grund av felaktig information.

 

Alla priser inkluderar mervärdesskatt (moms) och andra möjliga merkostnader anges separat. Vårt mål är att sträva efter noggrannhet i produktinformation, priser och merkostnader, men fel kan ibland hända och vi är inte ansvariga för fel orsakade av mänskligt misstag. När vi märker ett fel meddelar vi kunden omedelbart. Vi förbehåller oss rätten att avbryta beställningen och returnera beställningsbeloppet till kunden om ett fel har uppstått i prissättningen baserat på ett meddelande som utarbetats av Finlands konkurrens- och konsument myndighet om prisinformationen för avtalet. Vi ansvarar inte för förseningar eller följdskador orsakade av force majeure. Nätbutiken förbehåller sig rätten att göra ändringar i leveranstider och produktutbud. Ändringar kommer att meddelas kunden personligen.