Snabb och gratis leverans

100 dagars nöjdhetsgaranti

Köp nu, betala senare

Känd kvalitet sedan 1933

CERTINA

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vår onlinebutik har ett omfattande sortiment av Certina-klockor som är klassiskt stilfulla i design, och de kommunicerar redan sin kvalitet i form av design, exakt färdiga detaljer och material. Certinas styrkor som en klocktillverkare är definitivt produkternas utmärkta värde för pengarna. Vårt onlinebutiks urval inkluderar både automatiska och batteridrivna modeller från denna schweiziska tillverkare.

Designen av Certina-klockor är baserad på enkelhet och funktionalitet utan att kompromissa med elegansen. Kollektionen har klockor både med ett stålarmband och med ett läderarmband. Tack vare sitt eleganta utseende passar Certina-klockor som en efterbehandlare av vårdad påklädning både på jobbet och på fritiden. Dessutom är produkternas material, konstruktion och egenskaper utformade för att motstå även den tuffaste användningen och den snabba livsstilen.

Certina är en av de äldsta klocktillverkarna i Schweiz, och märkets klockor bär fortfarande den prestigefyllda SWISS MADE-etiketten som en garanti för deras höga kvalitet. Märkets historia går tillbaka till 1888, då bröderna Adolf och Alfred Kurth grundade en maskin- och reservdelar fabrik i Grenchen, Schweiz. År 1906 började fabriken producera klockor i Cocona-stil under namnet Grana, och 1939 började fabriksurar också säljas under namnet Certina, som blev det enda namnet på klockmärket på tio år. Namnet Certina härrör från det latinska ordet certus, vilket betyder säkerhet.

Certina DS-koncept

Under sin historia har Certina utvecklat flera innovationer, varav de viktigaste är DS (Double Security) -konceptet. DS-skydd betyder slagskyddade maskiner, chockmotstånd och vattenbeständighet upp till 200 meter. Rörelserna hos Certina-klockor tillverkade enligt DS-konceptet är skyddade av en högstyrka boett och tätningar. Dessutom har klockorna en mycket tålig safirkristall. Med denna innovation ställde Certina en gång standarden för en ny generation kvalitetsur.

Många Certina kvartsdrivna, eller batteridrivna, använder Precidrive ™ -teknologi, vilket i praktiken innebär att denna typ av klocka är 8-10 gånger mer exakt än en konventionell batteridriven klocka.

Certina, som opererar under Swatch Group sedan 1983, tillverkar idag både automatiska och batteridrivna klockor som är allmänt kända över hela världen för sin höga kvalitet och hållbarhet. Klockorna använder EEA-maskiner från varumärkets modergrupp Swatch Group.

Från vår onlinebutik kan du beställa kvalitetsur enkelt, snabbt och pålitligt för dig själv eller som en present. Vi är en officiell Certina-återförsäljare och vi levererar alltid klockorna i sin originalförpackning med ett garantibevis. Certina ger sina klockor en internationell tvåårsgaranti.

https://www.certina.com/se-sv

© 2021 Kulta-Center Oy. Alla rätt förbehållna. | FO-nummer: 0166661-3