Snabb och gratis leverans

100 dagars nöjdhetsgaranti

Köp nu, betala senare

Känd kvalitet sedan 1933

Kundtjänst

Vår kundtjänst är öppen på vardagar från 10:00 till 14:00.

Du kan kontakta oss via Chat, Facebook Messenger eller e-post.

E-post: info[@]klockonline.com

KlockOnline.com webbutik

KlockOnline.com försöker att ge användare ett tydligt och lättanvänt e-handel, där du hittar ett brett urval av de mest populära produkterna till konkurrenskraftiga priser. Våra leverans- och betalningsvillkor är konkurrenskraftiga och vi erbjuder kundservice via e-post och chattjänst. Vi hjälper gärna!

Ingen fråga är för liten för att ställa! Det är vårt nöje att tjäna våra användare med ett soligt sinne och med expertis!

Beställnningsguide

Du kan göra en beställning med en gäst-ID eller alternativt genom att registrera dig som vår användare. Vi rekommenderar dock att du registrerar *, vilket bara tar ett ögonblick. Som registrerad användare lagras din information i vårt system, där du kan spåra dina order mer, utnyttja vår önskelista-funktion och vi får viktig information för att förbättra vår kundservice. Vi hanterar personuppgifter mycket noggrant, läs mer i sekretessförklaring.

För att göra en beställning från vår onlinebutik:

 1. Välj produkter och lägg till dem i kundvagnen. Om produkten har valfria funktioner, gå till produkten för att se detaljerna.
 2. När du är klar kan du gå till kassan uppe till höger i bilden av kundvagnen.

Användning en säker och pålitlig Klarna Checkout-kassa gör det enkelt att köpa:

 1. Välj Parcel Connect som leveransmetod
 2. Fyll i din e-postadress och postnummer. Tryck på FORTSÄTT.
 3. Fyll i din information.
 4. Välj en betalningsmetod.
 5. Klicka på KÖP för att betala.

Lätt och snabbt!

* Din orderinformation registreras på ditt konto när du har skapat ett konto och loggat in innan du beställer.

Betalningsalternativ

Vi använder en pålitlig och säker Klarna Checkout. Tillsammans med Klarna Bank AB (offentligt) (huvudkontor adress Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige) erbjuder vi följande betalningsmetoder, där betalning sker direkt till Klarna:

Faktura

Avbetalning

Internetbankbetalningar: Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken

Kreditkortsbetalningar: Pålitliga kreditkortsbetalningar. Betalningsmetoder är Visa, Visa Electron, Mastercard och American Express.

(Observera att du måste vara myndig  (över 18 år gammal) för att använda Klarnas fakturor och betalningsalternativ.)

Allmänna Villkor

KlockOnline.com - Alltid gratis och snabb leverans via Post och DHL

Vår KlockOnline.com onlinebutik erbjuder gratis frakt och gratis byte och returrätt. Beställningar som genomförs innan klockan 11.00 på vardagarna, syftar vi alltid till att skickas inom samma dag. Leveranstiden för produkter bestäms av tillgänglighet, vilket anges i produktinformationen.

 • Leveranstid för lagerprodukter är 3-5 arbetsdagar.
 • Leveranstid för post levererad och beställd produkt är normalt 3-14 arbetsdagar. Avvikande leveranstider för specialprodukter har rapporteras separat. Vi meddelar kunden omedelbart om leveranstiden uppskattning ändras.

Kunden är ansvarig för riktigheten av den information som lämnats och för eventuella förseningar i leverans / förfrågningar på grund av felaktig information.

Alla priser inkluderar mervärdesskatt (moms) och andra möjliga merkostnader anges separat. Vårt mål är att sträva efter noggrannhet i produktinformation, priser och merkostnader, men fel kan ibland hända och vi är inte ansvariga för fel orsakade av mänskligt misstag. När vi märker ett fel meddelar vi kunden omedelbart. Vi förbehåller oss rätten att avbryta beställningen och returnera beställningsbeloppet till kunden om ett fel har uppstått i prissättningen baserat på ett meddelande som utarbetats av Finlands konkurrens- och konsument myndighet om prisinformationen för avtalet. Vi ansvarar inte för förseningar eller följdskador orsakade av force majeure. Nätbutiken förbehåller sig rätten att göra ändringar i leveranstider och produktutbud. Ändringar kommer att meddelas kunden personligen.

Utbyte / retur

För produkter som beställs från vår onlinebutik beviljar vi en 100-dagars bytesrätt och retur, för oanvända och i gott skick lagerprodukter. Observera att rätten till utbyte och retur inte gäller för kundanpassade produkter, produkter beställda/modifierade av kunden, infördes teknisk produkter, graverade produkter eller specialprodukter som beställs separat på kundens begäran. Kundanpassade produkter markeras alltid tydligt i produktens produktinformation. Se mer detaljerade utbytes- och returvillkor nedan!

Om du av någon anledning vill byta ut produkten eller returnera din leverans:

 1. Förpacka försiktigt produkten/produkterna, alla delar och retur delen av tack-brevet för leverans. Produkten/produkterna måste vara oanvända och i originalförpackningen och i försäljningsskick. Kom ihåg att binda fast försändelsen noggrant så att förpackning inte kan öppnas under transporten. Vi ansvarar inte för skador på felaktigt förpackade retur eller för borttappad innehåll av slarvig packat förpackningar.
 2. Leveransen åtföljs med ett färdigt kontaktkort för eventuell retur. Du kan återlämna försändelsen till valfri hämtningspunkt.

 

Återbetalning av returnerade produkter kommer att göras så snart som möjligt efter att returen har mottagits.

Rätten till utbyte och retur gäller endast oanvända och i gott skick lagerprodukter som är i sitt ursprungliga skick med sin förpackning.

 1. I enlighet med konsumentskyddslagen gäller ångerrätten inte för produkter anpassade eller modifierade för kunden.
 2. Enligt konsumentskyddslagen är kunden ansvarig för mottagna varor innan ett slutligt köpbeslut fattas. Om produkten, dess delar eller förpackningar skadas under testning/lagring hos kunden, och är inte längre lämpliga för försäljning, kan vi debitera kunden för de kostnader som uppstått på grund av nedsättning av produkt.

Vid tillämpningen av dessa konsumentskyddslagar, observera att rätten att returnera smarta enheter gäller en produkt som fortfarande är i gott skick för försäljning: skyddsfilmerna som skyddar den nya enheten har inte tagits bort, försäljnings förpackningen och delar är lika bra som nya, och enheten har inte installerats eller tas i bruk. (Garmin, Polar, Michael Kors och andra smarta enheter)

Garanti / service

Om du har problem med en produkt som köpts från vår KlockOnline.com onlinebutik, vänligen kontakta vår kundservice via e-post: info[@]klockonline.se

Vi hjälper dig att hitta närmaste auktoriserade återförsäljare för service.

Garantiservice - Observera följande:

 1. Garantin täcker tillverkningsfel på tillverkarens vägnar. Garantin täcker inte slitage på grund av användning, såvida inte slitage / brott beror på tillverkningsfel. Garantin utvärderas av professionella smeden eller tillverkaren.
 2. Garantin täcker inte fel på grund av felaktig användning. Det vill säga, reparera inte produkterna själv, eftersom det kan upphäva produktgarantin.
 3. Garantin gäller inte klockglas, armband eller slitdelar.

Registrering

Genom att registrera dig i onlinebutiken KlockOnline.com har du tillgång till fler tjänster. Din kontaktinformation, orderhistorik och orderinformation lagras i vårt system. Detta gör att vi kan tillhandahålla en mer personlig service till våra kunder. Som registrerad användare, så länge din beställningsinformation finns kvar i vårt system, hanteras även garantiproblem bekvämt när informationen finns direkt i vårt system.

Observera att du måste vara inloggad på ditt konto innan du gör en beställning för att din information ska lagras i systemet!

Som registrerad användare har du också tillgång till funktionen Wish List, där du kan skapa presentlistor / önskelistor och skicka listorna till e-post. Detta gör att du kan skapa din egen presentlista över önske gåvor och skicka den till mottagaren via e-post. Eller kanske du vill välja produktförslag och skicka det till present mottagaren för val? Detta låter dig enkelt fråga / vidarebefordra present förfrågningar och skicka gåvan direkt till mottagarens adress.

Avstånd är inte längre ett hinder, och användning av tjänsten påskyndar sökningen efter en gåva!

Om du vill ändra din information kan du göra det genom att logga in på vår webbplats eller kontakta vår kundtjänst: info[@]klockonline.se

© 2021 Kulta-Center Oy. Alla rätt förbehållna. | FO-nummer: 0166661-3