Vi har gratis presentförpackning!

DE MOTU klockor

Klockorna från den finska klocktillverkaren De Motu har inspirerats av omgivningen på Helsingfors-Malmi flygplats, som fungerar också som tillverkningsplats för denna klockor. Pilotklockor av hög kvalitet har vunnit popularitet både för professionella piloter och vanliga konsumenter. Alla De Motu-klockor tillverkas endast i begränsade partier, så det är värt att köpa tidigt!

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
  1. De Motu R42 MKII Brushed Steel klocka DMR4206
    13 500,00 kr
  2. De Motu R42 MKII DLC Grå klocka DMR4208
    14 400,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Klockor av hög kvalitet från den finska De Motu-klocktillverkaren från vår onlinebutik

Den självständig, inhemska klocktillverkaren De Motu tillverkar förstklassiga pilotur med stark kunskap och kompromisslös kvalitet. Klocktillverkaren som verkar på Helsingfors-Malmi flygplats får inspiration från sin miljö för klockdesign samt viktig information om klockutveckling och designarbete. De Motu-klockor har lockat världen över intresse, och det är inte konstigt eftersom de är designade i en egen klass.

Historien om en finsk urmakare

Designer Valdemar Hirvelä har stark erfarenhet av luftfartygsmekanik under många år, eftersom han har arbetat inom både testflyg och mekanisk produktutveckling. Hirveläs idé om sin egen klockkollektion började ta form när han deltog i TAG Heuer och Suuntos projekt. Hirveläs mål var att bygga något nytt, något där andra ännu inte lyckats. Så här föddes världens första armbandsur som mäter G-styrkan, som testades av en välkänd pilot, Sami Kontio, under utvecklingsperioden. En av De Motus grundare, Markku Lehti, har också stark erfarenhet inom flygbranschen och har fungerat som en flygkapten under sin karriär. En av De Motus många styrkor är den professionella pilotens vision och erfarenhet av att utforma klockor.

Äkta pilotklockor finns i vår onlinebutik med gratis leverans!