Snabb och gratis leverans

100 dagars nöjdhetsgaranti

Köp nu, betala senare

Känd kvalitet sedan 1933

Smartwatch

KlockOnline erbjuder ett brett utbud av populära smarta klockor. Titta på utbudet och hitta rätt smartur för dina behov till ett överkomligt pris från vårt urval!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 105

Sida
per sida
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-32 av 105

Sida
per sida
Sätt stigande sortering

De mycket populära smarta klockorna är en del av de mest eftertraktade klocktrenderna för tillfället

Utbudet av smarta klockor har vuxit exponentiellt nyligen eftersom flera olika tillverkare har utvecklat sina egna modeller för smartklockmarknaden. Urvalet inkluderar ett brett sortiment av produkter för olika behov med olika funktioner.

I urvalet hittar du lättare aktivitetsklockor som är sportiga och mäter grunderna som steg, kalorier, sömn och aktivitet. Sådana aktivitetsprodukter har ofta också en mängd olika sport-funktioner och visar traditionellt tid och datum.

Något mer sofistikerade enheter är hybrid smarta klockor, som är populära just på grund av deras mångsidighet. Hybrid smarta klockor är modeller med en traditionell urtavla, men det finns olika funktioner beroende på modell och tillverkare. Dessa produkter är därför lämpliga för många olika situationer på handleden, eftersom de kombinerar en elegant design med användbara funktioner. Sådana hybrid smarta klockor har ofta också aktivitets mätande funktioner och i vissa fall till och med omfattande sport-funktioner.

Om du vill ha lite mer från din enhet, erbjuder smarta klockor ett brett utbud av produkter som helt klart är mer omfattande i deras funktioner. Funktionerna inkluderar traditionella aktivitets mätningar, men också till exempel ett brett utbud av sportprofiler, smarta aviseringar, pulsmätning, kartfunktioner, röstfunktioner, lokal betalning, musikfunktioner och mycket mer. Det sägs också att den mest specialiserade enheter även innehåller produkter som kan användas, till exempel för att styra båten genom båtstyrnings-utrustning. Låter ganska vild, eller hur! Urvalet är därför mycket stort, och utrustningen finns från sida till sida med mycket olika funktioner, så det finns definitivt en modell för nästan allas behov.

Kolla in produkterna nedan, och om du behöver lite kännedom om produkterna kan du läsa några artiklar relaterade till smarta klockor på vår Kulta-Center.fi-blogg. Om du har några frågor om produkterna, vänligen kontakta oss! Vi hjälper gärna!

Garmin smarta klockor

De enormt populära Garmin-smarturarna är avancerad teknik. Lång produktutveckling har verkligen utvecklat kollektionens produkter till pionjärer. Hand pulsmätning kan hittas i alla enheter, och till och med den billigaste enheten innehåller ett vitt antal intelligenta funktioner. Samlingen inkluderar produkter från aktivitetsarmband till mångsidiga multisportklockor, som redan innehåller kartprogram, lokala betalningsfunktioner, Spotify-support och mycket mer. Enheterna är utformade perfekt för att vara eleganta, så dessa enheter är lämpliga för både sport och vardag. Garmin-appen och menyer tillgängliga på svenska.

© 2021 Kulta-Center Oy. Alla rätt förbehållna. | FO-nummer: 0166661-3