Snabb och gratis leverans

100 dagars nöjdhetsgaranti

Köp nu, betala senare

Känd kvalitet sedan 1933

TISSOT

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Tissot-klockor av högsta kvalitet för kvinnor och män från vår onlinebutik!

Tissot-klockor är fantastiska samlingar som kombinerar sofistikerad och elegant design med de mest färdiga detaljerna, noggrant utvalda material som är valda att vara hållbara, och pålitliga urverket av hög kvalitet. Urvalet av vår onlinebutik inkluderar Tissot-klockor för både kvinnor och män med både en metallarmband och läderarmband. Tissots omfattande kollektion inkluderar både batteridrivna och automatiska klockor.

Från vår onlinebutik kan du enkelt beställa Tissot-klockor med gratis och snabb leverans. Vi levererar klockor i original Tissot-förpackning med ett garantibevis. Tissot-klockor har två års garanti. Undantaget är COSC-certifierad kronometer klockor, för vilka Tissot ger 3 års garanti genom att registrera sig enligt instruktionerna som följer med klockan.

Tissot-klockor för män

Särskilt populärt bland Tissots männers sortiment är de sportig-utseende armbandsur med kronograf funktioner, som också efterfrågas bland unga kunder. Tissot-kollektionen för män innehåller dessutom en mängd klassiska klockor med en förenklad design. Utformningen av Tissots herrklockor bygger på traditionella element, men kollektionen erbjuder många olika alternativ för färger och material på urtavlan, boetten och armband.

Tissot-armbandsuret fungerar som en elegant detalj i en outfit, och passar olika klädstilar. De slitstarka armbandsurarna för Tissot passar för olika situationer och användningsfall, både på jobbet och på fritiden. Den formella dräkten får också en fin finpuss när en elegant

Tissot armbandsur är också en bra presentidé för en man! I praktiken är armbandsuret alltid ett bra val som en present till en man, och Tissot som ett varumärke är ett utmärkt val när du vill ge något utan att kompromissa med hög kvalitet och långvarig stil!

Tissot-klockor för kvinnor

Tissots klockkollektion för kvinnor inkluderar flera högkvalitativa och vackra klockor i olika storlekar och färgkombinationer. Urvalet av vår onlinebutik inkluderar Tissot-klockor för kvinnor med både ett stålarmband och ett läderarmband. Kvinnans Tissot-klocka är ett säkert val för en pålitlig klocka, och dessutom fungerar den som ett sofistikerat element i alla utrusta för olika typer av situationer och klädstilar.

Tissots kollektion inkluderar feminina, juvel liknande klockmodeller och klockor med stilren design. Tissot armbandsur för kvinnor är vanligtvis designade och tillverkade med detalj till märket, så att klockorna som helhet utstrålar kvalitet och en känsla av stil.

Tissots toppkvalitet och vackra armbandsur är också den perfekta presentidén för en kvinna!

Tissots långa och imponerande historia som urmakeri

Tissot är en världsberömd och pålitlig schweizisk klocktillverkare med klockor som säljs i mer än 150 länder. Tissot grundades av Charles-Félicien Tissot och hans son Charles-Émile Tissot. Fabriken inledde sin verksamhet i Le Locle, Schweiz, 1853. Från 1860 till 1875 tillverkade fabriken också urmakeri verktyg, nycklar, fack, kniv stift och rakkniv blad, till exempel.

Tissot är känt som det första företaget som till exempel startade massproduktion av fickur. Tissots kvalitetsprodukter citerades omedelbart i klockindustrin, och därför berömdes kronografklockornas design, teknik och noggrannhet omedelbart.

Tissot har genom sin historia skapat flera innovationer såsom den första magnetiskt skärmad klockan, en klocka med en plast urverk och boetten gjorda av trä, sten och pärla. Dessa experimentella modeller har behållit klockvärldens intresse för Tissots nyheter från årtionde till decennium.

Som ett klockmärke har Tissot också uppstått som en betrodd officiell tidhållare vid många stora sportevenemang under åren, inklusive Moto GP, FIM Superbike, FIBA, IIHF, cykling och fäktningstävlingar.

Tissot är ett av klockmärken som tillhör Swiss Swatch Group.

Tissot-kollektioner:

TISSOT Touch || Tissot T-Touch-kollektionen kombinerar traditionell klocka-kunskap med den senaste tekniken.

TISSOT T-Sport || Sportig kollektion med utmärkt kvalitet. Tissot sponsrar flera olika evenemang i sportvärlden.

TISSOT T-Classic || Klassiska klockmodeller med utmärkt kvalitet.

TISSOT T-Lady || Dam Tissot-kollektion, där du hittar vackra armbandsur-design av hög kvalitet.

TISSOT Heritage || Tissot Heritage-kollektionen respekterar traditionella klockdesign och de eleganta klockorna i kollektionen är populära bland klockentusiaster.

© 2021 Kulta-Center Oy. Alla rätt förbehållna. | FO-nummer: 0166661-3