Vi har gratis presentförpackning!

Utbyte / retur

För produkter som beställs från vår onlinebutik beviljar vi en 100-dagars bytesrätt och retur, för oanvända och i gott skick lagerprodukter. Observera att rätten till utbyte och retur inte gäller för kundanpassade produkter, produkter beställda/modifierade av kunden, infördes teknisk produkter, graverade produkter eller specialprodukter som beställs separat på kundens begäran. Kundanpassade produkter markeras alltid tydligt i produktens produktinformation. Se mer detaljerade utbytes- och returvillkor nedan!

Om du av någon anledning vill byta ut produkten eller returnera din leverans:

  1. Förpacka försiktigt produkten/produkterna, alla delar och retur delen av tack-brevet för leverans. Produkten/produkterna måste vara oanvända och i originalförpackningen och i försäljningsskick. Kom ihåg att binda fast försändelsen noggrant så att förpackning inte kan öppnas under transporten. Vi ansvarar inte för skador på felaktigt förpackade retur eller för borttappad innehåll av slarvig packat förpackningar.
  2. Leveransen åtföljs med ett färdigt kontaktkort för eventuell retur. Du kan återlämna försändelsen till valfri hämtningspunkt.

 

Återbetalning av returnerade produkter kommer att göras så snart som möjligt efter att returen har mottagits.

Rätten till utbyte och retur gäller endast oanvända och i gott skick lagerprodukter som är i sitt ursprungliga skick med sin förpackning.

  • I enlighet med konsumentskyddslagen gäller ångerrätten inte för produkter anpassade eller modifierade för kunden.
  • Enligt konsumentskyddslagen är kunden ansvarig för mottagna varor innan ett slutligt köpbeslut fattas. Om produkten, dess delar eller förpackningar skadas under testning/lagring hos kunden, och är inte längre lämpliga för försäljning, kan vi debitera kunden för de kostnader som uppstått på grund av nedsättning av produkt.

Vid tillämpningen av dessa konsumentskyddslagar, observera att rätten att returnera smarta enheter gäller en produkt som fortfarande är i gott skick för försäljning: skyddsfilmerna som skyddar den nya enheten har inte tagits bort, försäljnings förpackningen och delar är lika bra som nya, och enheten har inte installerats eller tas i bruk. (Garmin, Polar, Michael Kors och andra smarta enheter)